Avengers: Infinity War - Proč Furymu trvalo tak dlouho, než kontaktoval Captain Marvel?

Konečně známe vysvětlení.

Víme, že Nick Fury (Samuel L. Jackson) se s Captain Marvel (Brie Larson) zná od devadesátých let dvacátého století. Ale přesto nám byla její existence naznačena až deset let od startu Marvelovského filmového universa.

A je otázkou, proč Fury Captain Marvel kontaktoval až na konci Avengers: Infinity War (2018), přestože by její pomoc jistě přišla vhod už mnohem dříve.

Odpovědi jsme se dočkali v komiksu Captain Marvel Prelude #1, ve kterém Nick Fury poprvé ukázal komunikátor (který jsme viděli v potitulkové scéně Avengers: Infinity War) své věrné spolupracovnici Marii Hill (Cobie Smulders).

Dozvěděli jsme se, že pro Furyho je Captain Marvel opravdu poslední záchranou, když jde skutečně do tuhého.

Autor komiksu Will Corona Pilgrim vysvětlil:

"Carol je největší kalibr, který máte a Fury není tím, kdo by vyplácal stříbrnou kulku, takže když konečně provedl onen hovor po tak dlouhé době a poté, čemu všemu čelil po boku Avengers, bylo to ve chvíli, kdy skutečně viděl, že tahle situace je poslední možností."

Hezké vysvětlení, ale pravdou je, že Nick nevolal Captain Marvel dříve, protože Marvel hodně dlouho otálel s první ženskou sólovkou, kterou se stala právě Captain Marvel. Až když bylo jasné, že vznikne, teprve tehdy byla Captain Marvel zakomponována do Marvelovského filmového universa.

Captain Marvel uvidíme v její sólovce 7. března 2019 a následně se 25. dubna 2019 připojí k boji proti Thanosovi (Josh Brolin) v Avengers 4.


Zdroj: Marvel
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat