Daredevil: Jsem hodně smutný, čekal jsem, že budeme pokračovat, prozradil představitel hlavní role

Mrzí ho to.



Netflix v posledních týdnech zrušil hned několik marvelovských seriálů, ale největší poprask vyvolalo odpískání milovaného Daredevila. To byl pro fanoušky velký šok a nejen pro ně, zaskočený byl i představitel ústřední role Charlie Cox:

"Spousta z nás opravdu očekávala, že budeme pokračovat, já určitě ano. Pravdou je, že mám pocit, že je máme spoustu příběhů k odvyprávění a přestože rozumím [zrušení], jsem z toho velmi smutný. Tak prostě byznys funguje. Ale současně tyhle postavy jsou pro spoustu lidí důležité. Je zvláštní, že je tu šance, že už nikdy nebudu hrát Matta Murdocka. Je to bizarní pocit, protože tahle postava je tak velkou součástí mého života čtyři a půl roku."

Důvodem pro zrušení měla být skutečnost, že chtěl Netflix snížit rozpočet a tak navrhoval, aby jednotlivé řady neměly 13 dílů, ale 8 případně 6 epizod. A to se nelíbilo Marvelu, protože by to znamenalo nižší příjmy.

Nakonec se tak firmy nedohodly a Daredevil byl zrušen, nicméně se doufá, že by se mohl objevit na streamovací službě Disney+. To ale zatím potvrzeno nebylo.

Zdroj: EW


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat