Avengers: Endgame - 5 otázek, které vyvolal trailer

Upoutávka nabídla málo odpovědí, ale vyvolal hromadu otázek.

V pátek se po dlouhém (velmi dlouhém) čekání objevil první trailer na čtvrté Avengers. Ten ale vcelku nepřekvapivě nenabídl zrovna velké množství odpovědí, spíše vyvolal hromadu otázek. Tady je pětice těch, které zajímají mě.

1) Co se stalo s Iron Manem (Robert Downey Jr.)?

Podstatná část traileru je věnována Tony Starkovi/Iron Manovi, který uvízl ve vesmíru na lodi Strážců Galaxie. Naposledy jsme Tonyho viděli na Titanu a zřejmě se rozhodl zkusit se dopravit na Zemi, ale něco se zvrtlo. Ovšem, otázkou je co. Jak dlouho je ve vesmíru, že je bez jídla, vody a brzy i bez vzduchu? A je na lodi sám nebo se tam někde potlouká také Nebula (Karen Gillan)?

2) Proč se z Hawkeye stal Ronin (Jeremy Renner)?

V Avengers: Infinity War (2018) jsme neviděli Hawkeye. Podle dostupných informací se odebral do "důchodu" a trávil čas se svou rodinou. Ale v traileru na Avengers: Endgame Hawkeye byl. Tedy, on to nebyl Hawkeye, ale Clint přijal novou identitu Ronina. Toho jsem viděli zřejmě v Japonsku. Ale proč? Proč se z něj stal tenhle temný hrdina? Je možné, že jeho rodina se stala obětí lusknutí prsty a to byl důvod, že se z něj stal tichý zabiják? 

3) Vrátí se Peggy Carter (Hayley Atwell) a proč má Kapitán uniformu z Návratu posledního Avengera (2014)?

V traileru jsme samozřejmě viděli i Stevea Rogerse, který se oholil, ale to nebylo jediné překvapení, které se týká jeho vizáže. Na sobě měl totiž uniformu Kapitána Ameriky, které se vzdal v Captain America: Návrat prvního Avengera. Stal se opět Kapitánem Amerikou? Je to důvod, proč si vzal svůj starý kostým?

SOUVISEJÍCÍ: V UPOUTÁVKÁCH A NA PLAKÁTECH K AVENGERS: ENDGAME NEUVIDÍME MRTVÉ POSTAVY Z INFINITY WAR

Kromě toho jsme zahlédli fotku jeho životní lásky Peggy Carter. Je tak možné, že ji znovu uvidíme? Tuší se, že se ve filmu bude cestovat v čase a navíc Hayley se v minulosti stavila v centrále Marvelu a poté oznámila, že se něco chystá. Byla řeč o jejím návratu do Marvelovského filmového universa?

4) Jak to, že je Scott Lang/Ant-Man (Paul Rudd) venku z Quantum Realm?

V závěru ukázky se objevil Scott Lang. Ovšem otázkou je, jak je to možné, když na konci Ant-Man a Wasp (2018) uvízl v Quantum Realm. Jak se dostal ven? Docílil toho sám nebo mu někdo pomohl? Našel snad nějakou "trhlinu", kterou je možné procházet? 

5) Co je onen tajemný plán?

Během rozhovoru Natashy (Scarlett Johansson) a Stevea (Chris Evans) první zmíněná ujišťovala Stevea, že to vyjde. A on odvětil, že doufá, jinak neví, co si počít. Řeč byla o nějakém plánu, ale není jasné jakém. Mluví se snad cestování do jiných dimenzí a v čase, což je nejčastější teorie, která se filmu týká? Nebo se snad dočkáme něčeho úplně jiného? Tvůrci přece jen naznačili, že budeme se děj bude vyvíjet způsobem, který nás překvapí.

Otázek je dost a dost, ale na odpovědi nebudeme muset čekat zase tak dlouho, premiéra filmu je naplánována na 25. dubna 2019.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat