Black Widow: Je těžké sledovat marvelovské filmy a jejich soundtracky jsou strašné, prohlásila kandidátka na režii

Nemazlí se s tím.

Jednou z kandidátek na režii dlouho očekávané sólovky Black Widow byla i Lucrecia Martel. Nakonec práci nezískala, dostala ji Cate Shortland.

A tak Lucrecia může bez obav vyjádřit svůj názor na Marvel. Pravdou je, že není moc lichotivý:

"Marvel a jiné podobné produkční domy se snaží zapojit více ženských filmařů. Také mi řekl, 'Nestarejte se o akční scény, o to se postaráme my.' Já si pomyslela: 'Dobře, ráda bych se setkala se Scarlett Johansson, ale také bych ráda natočila akční scény.' Firmy mají zájem o ženské filmařky, ale stále si myslí, že akční scény jsou pro mužské režiséry. První věc, na kterou jsem se jich zeptala, bylo to, zda by bylo možné změnit speciální efekty, protože je tam tolik laserových světel... Přijde mi to děsné. A také soundtracky z marvelovkých filmů jsou opravdu strašné. Možná se na tom neshodneme, ale je opravdu těžké sledovat marvelovký film. Je to bolestivé pro uši sledovat marvelovský film."

Jestli byla Lucreacia tak upřímná během pohovoru na místo režisérky, není asi překvapivé, že nebyla vybrána. Nebo je možná tak upřímná právě proto, že vybrána nebyla.

Pokud jde o premiéru filmu Black Widow, oznámena zatím nebyla.



Zdroj: The Pioneer

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat