Avengers: Filmy točíme, abychom uspokojili v první řadě sebe, prohlásil režisér

Ne diváky?

Hlavním cílem komerčních filmů je, aby se jim podařilo do kin nalákat, co nejvíce návštěvníků. A člověk by si asi řekl, že výjimkou nejsou ani marvelovky. Ale jak to tak vypadá, ty, které vznikly pod dohledem bratrského dua Russoových jsou na tom trochu jinak.

Anthony Russo totiž poznamenal:

"Když mě a Joea najali, abychom režírovali Návrat prvního Avengera, tak tenhle film byl mnohonásobně větší než cokoliv, co jsme předtím jako filmaři natočili. Ale způsob, kterým jako filmaři pracujeme, jen ten, že chceme hlavně a především uspokojit sebe. Pokud natáčíme film, ze kterého jsme nadšení, pak je to to nejlepší, co můžeme udělat. Nemůžeme předpovědět, jestli se to bude lidem líbit, my víme pouze to, jestli se líbí nám. Takhle jsem natočili každý z marvelovských filmů a to je způsob, kterým děláme i tenhle [Avengers: Endgame]. S ohledem na očekávání a úzkost, která z toho plyne, nic není pro Joea a mě lepší, než zůstat soustředění na příběh, který se snažíme odvyprávět a to co nejlepším způsobem, kterého jsme schopni."

Pánové tak pracují s klasickým "Když se to bude líbit mně, tak se to snad bude líbit i ostatním." A nutno poznamenat, že jim to zatím vychází. Tak snad to bude fungovat i v případě Avengers: Endgame, kteří mají premiéru 25. dubna 2019.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat