Avengers: Proč jsme v Infinity War neviděli očekávanou postavu?

Prozradili to jeden z tvůrců.

V Avengers: Infinity War (2018) byla hromada postav. Ale spousta jich také chyběla. Těch, které už známe, ale bylo i několik nových, u kterých se doufalo, že budou ve filmu představeny.

Jednou z nich byl Adam Warlock, což je někdo, koho s Kameny nekonečna pojí velmi spletitá historie. V potitulkové scéně v Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) nám byla jeho existence naznačena a doufalo se, že se v plné kráse představí v Infinity War.

K tomu ale nedošlo a spolurežisér Joe Russo prozradil proč:

"Měli jsme spoustu už známých postav a někdy postavy z komiksů, znovu, jsem fanda komiksů, ale nechci vidět doslovnou interpretaci komiksů, které jsem četl stokrát, protože nechci být v kině s tím, že budu přesně vědět, co se stane. Pro mě to svým způsobem kazí zážitek z filmu. A někdy jsme vzali příběhové linky, které se v komiksech týkaly jiných postav a použili je s jinými postavami. Nebo jsme si prostě vzali inspiraci z komiksů a opravdu se odklonili od dějové linky a to v případech, kdy postavy nebyly vhodné pro to, co jsme se v Marvelovském filmovém universu snažili udělat."

Prostě a jednoduše Adam Warlock do děje nepasoval. Ale to neznamená, že se ho nedočkáme. Jde o populární postavu a po čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) bude muset Marvel hledat další zajímavé jednotlivce, které představí divákům a Adam Warlock by mohl být jedním z nich.



Zdroj: Collider

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat