Avengers: Infinity War - Doctor Strange prý nechtěl porazit Thanose

Věří tomu někteří fandové.

V Avengers: Infinity War (2018) Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) viděl obrovské množství potencionálních budoucností a jen v jedné došlo k poražení Thanose (Josh Brolin).

Od té doby se spousta lidí snaží vymyslet, kdo bude klíčem v porážce Thanose. Jedna z nejpopulárnějších teorií mluví o tom, že to bude Ant-Man (Paul Rudd).

S tím souhlasí i další spekulace, která navíc tvrdí, že Doctor Strange se během souboje s Thanosem na Titanu nesnažil Šíleného Titána zastavit, ale pouze zdržet, aby měl Ant-Man dost času dostat se do dimenze Quantum Realm, ve které byl v bezpečí před vlivem lusknutí prsty.

Je pravda, že Ant-Man unikl na poslední chvíli (viz potitulková scéna v Ant-Man a Wasp). A teorie tvrdí, že Doctor Strange věděl, že na Titanu se Thanose nepodaří porazit a tak se ho snažil zdržet, co nejdéle a oddálil Thanosův příchod do Wakandy a lusknutí prsty.

Mohlo by na tom něco být, tuší se, že Quantum Realm sehraje v Avengers: Endgame důležitou roli a stejně tak Ant-Man, takže by dávalo smysl, pokud by se ho Doctor Strange snažil ochránit.

Není vysloveně jasné jak Ant-Man promluví do děje, ale dozvíme se to relativně brzy a to 25. dubna 2019.

Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat