Spider-Man: Ve filmu ho nechci, neumí hrát, odmítal režisér cameo Stana Lee

A teď je za něj rád.

Stana Lee milují lidé nejen proto, že pomohl stvořit obrovské marvelovské komiksové universum, ale také proto, že se ve filmech na motivy marvelovských komiksů objevoval v krátkých, ale zábavných rolích alias cameích.

Dočkali jsme se ho tak v drtivé většině komiksovek inspirovaných marvelovskými kreslenými sešity, ale chybělo málo a ve Spider-Manovi (2002) Sama Raimiho jsme ho vidět nemuseli.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITELÉ HULKA, KAPITÁNA AMERIKY, WOLVERINA NEBO SPIDER-MANA VZPOMÍNAJÍ NA STANA LEE

Raimi totiž prozradil, že o cameo původně neměl zájem:

"Získal jsem práci na Spider-Manovi v roce 1999. A Avi Arad (jeden ze šéfů Marvelu, pozn. redakce) řekl, 'Chci, abys dal do filmu Stana.' Já na to, 'Ne. Znám Stana a on neumí hrát.' A Avi říká, 'Chci ho ve filmu. Udělali jsme to v X-Menech, uděláme to tady.' Teď si představte, že jste malý režisér v Anglii, který dělá Macbetha a řeknou vám, 'Zařaďte do hry autora.' Zní to absurdně. 'Dobře, chcete v té hře Shakespeara, dám do hry Shakespeara.' A teď je z toho jedna z mých nejoblíbenějších částí filmu."

A nejen jeho, na camea Stana Lee se těšili snad všichni diváci a stala se z toho kultovní podívaná. Bohužel je s tím ale konec. Jak víte, Stan nedávno zemřel. Pro Avengers 4 sice cameo natočit stihl, ale v dalších budoucích marvelovkách už ho vídat nebudeme.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Ale budeme, Stan má natočený camea ještě na 3 filmy, navíc mají jeho obličej naskenovany a nebude pro ně problém ho píchnout na jiný tělo, takže jakej konec ? Fanoušci ho budou chtít ve filmu vidět i za 10 let, Marvel by byl proti sobě kdyby tohle neměl posichrovane.

    OdpovědětVymazat