Kapitán Amerika je pokrytec, myslí si někteří fandové

Proč?

Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) patří k nejčestnějším postavám z Marvelovského filmového universa. Někdo si dokonce myslí, že je čestný až moc.

Ovšem, ne všichni sdílejí tenhle názor. A důvod? Ten jsme viděli v Captain America: Občanská válka (2016).

V něm jsme zjistili, že za smrt rodičů Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) může (i když pod vlivem ovládání mysli) Bucky Barnes (Sebastian Stan).

SOUVISEJÍCÍ: VĚDĚL KAPITÁN AMERIKA O SPIDER-MANOVI UŽ PŘED OBČANSKOU VÁLKOU?

Ovšem, tuhle skutečnost Steve před Tonym zatajil. A je to svým způsobem pochopitelné, protože nechtěl, aby se Tony Buckymu pokusil pomstí. Jenže je tu ta skutečnost, že to byl právě Kapitán Amerika, kdo ve filmu Návrat prvního Avengera (2014) vyčítal Nicku Furymu (Samuel L. Jackson) to, že má před před členy týmu Avengers tajemství.

Sám ho ale měl před svým dobrým kamarádem a spolubojovníkem Tonym. A přestože někteří můžou tvrdit, že chtěl ochránit Buckyho, i Fury měl své důvody, proč neříkal Avengerům všechno. Ono tvrzení o tom, že je Kapitán Amerika pokrytec tak má docela dobré základy, co říkáte?

Here’s Cap complaining about Nick holding back secrets, bit hypocritical considering he went on to hold back the fact Bucky killed Tony’s parents from him? from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat