Věděl Kapitán Amerika o Spider-Manovi už před Občanskou válkou?

Je to možné.

V Captain America: Občanská válka (2016) nám byl představen Spider-Man (Tom Holland). Ale dozvěděli jsme se, že Tony Stark (Robert Downey Jr.) o něm věděl už nějakou dobu a sledoval jeho počínání.

Někteří fandové věří, že nebyl jediný. Údajně měl o existenci Spider-Mana vědět také Kapitán Amerika (Chris Evans).

A jaké jsou pro to argumenty? Například ten, že v době před Občanskou válkou byli Kapitán Amerika a Tony Stark blízcí spojenci a bylo by velkým překvapením, pokud by se Tony nesvěřil Kapitánovi o tom, že v New Yorku působí někdo tak výrazný.

Kromě toho v Občanské válce shodil Kapitán Amerika na Spider-Mana spojovací most. A víme, že Kapitán Amerika není onen typ, který by chtěl své protivníky zabíjet, pokud to není vysloveně nutné. Musel tak vědět, že si Spider-Man dokáže s mostem poradit, jinak by asi něco takového neudělal.

Zřejmě měl informace od Tonyho, čeho je Spider-Man schopen a tak se nebál, že dojde k vážnému zranění nebo dokonce smrti.

Je to zajímavá teorie, ale samozřejmě jde o úhel pohledu. Dává to určitý smysl, ale jistě se najde dost těch, kteří budou mít argumenty, které budou tuhle teorii vyvracet.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat