Hugh Jackman si už Wolverina zahrát nechce, ale jinou komiksovou postavu klidně

Komiksovým filmům nedal úplně košem.

Hugha Jackmana jsme si zamilovali díky roli Wolverina v x-menovských projektech. Ovšem, filmem Logan: Wolverine (2017) se herec s touhle postavou rozloučil. A přestože plno lidí volá po tom, aby se vrátil, nic takového v plánu není.

Ale pokud by Hugh dostal šanci zahrát si jinou komiksovou postavu, nebyl by proti:

"Jasně, nebránil bych se tomu. Jasně, určitě. Tím chci říct... pro mě... nikdy jsem ho nevnímal jako superhrdinu, ani když jsem získal roli Logana a nevěděl jsem příliš o x-menovských seriálech a komiksech. Říkal jsem něco jako, 'tohle jsou skvělé postavy.' Všechny tihle lidé mají své chyby. Ano, mají unikátní schopnosti, že ano, ale rozhodně nejsou perfektní a to je to, o čem je tenhle film. To je důvod, proč se s ním lidé ztotožnili. 

Aktuálně se neví o žádné další komiksové postavě, kterou by si měl Hugh Jackman zahrát, stále se doufá, že by se ještě mohl vrátit do role Wolverina, když Disney získal Fox a tím pádem se Wolverine může stát součástí Marvelovského filmového universa. Ale zatím je to jen zbožné přání, žádné konkrétní informace nejsou.

Třeba se tak časem dočkáme toho, že se Hugh ztvární nějakou jinou superhrdinskou postavu. Na koho by se podle vás hodil?


Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat