Hvězdné války: Mark Hamill chtěl, aby se z Boba Fetta vyklubala matka Lukea Skywalkera

Opravdu.

Nájemný lovec Boba Fett neměl sice ve filmech ze série Star Wars tolik prostoru, kolik by si fandové asi přáli, ale i tak se z něj stala jedna z nejpopulárnějších postav.

Tak populární, že se počítalo s jeho sólovkou, nicméně s ohledem na finanční neúspěch Solo: Star Wars Story (2018) se zřejmě jen tak nedočkáme.

To je sice nemilé, ale malou útěchou snad bude hodně nečekaná informace, která se téhle postavy týká. Vyšlo totiž najevo, že představitel Lukea Skywalkera Mark Hamill chtěl, aby se z Boba Fetta vyklubala Lukeova matka. Ano, skutečně je tomu tak. Potvrdil to sám Hamill:

"Jednou jsem to navrhl Georgovi (George Lucas, duchovní otec Hvězdných válek, pozn. redakce) jako jediný způsob, jak překonat fakt, že je Vader mým otcem. Představoval jsem si ji jako dvojitou agentku, která tajně pracuje pro Rebely. SPOILER ALERT: Můj nápad se mu nelíbil."

Jemu možná ne, ale já musím říct, že mně to nezní tak špatně. Bylo by to nejen překvapivé, ale i hodně zajímavé, pokud by to bylo zpracováno dobře.

Není ale asi šokem, že se tahle idea realizace nedočkala a tvůrci se vydali jiným směrem.



Zdroj: Twitter

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat