Avengers: Infinity War - Ve filmu jsme měli vidět ultimátní verzi Thora a jeho příběh měl být odlišný

Nakonec k tomu ale nedošlo.

Thor (Chris Hemsworth) sehrál v Avengers: Infinity War (2018) klíčovou roli. Byl to právě on, kdo zasadil Thanosovi (Josh Brolin) pořádnou ránu. I když pravda, mohla být mířena na hlavu, což také Thorovi fandové vyčítají. To je ale jiné téma.

Faktem je, že Thor byl pro příběh hodně důležitý, ovšem původně se uvažovalo o tom, že jeho dějová linka bude jiná. Minimálně v případě cesty za získání jeho nové zbraně Stormbreaker.

Jak víme, Thor se pro něj vydal na planetu trpaslíků Nidavellir, kde mu ho ukoval Eitri (Peter Dinklage). Byla tu ale jiná idea a to, že Hromovládce získá Stormbreaker z těla obřího monstra.

To ukazuje artwork. Ovšem, není z něho patrné, co je to za bytost. Mohl by to být obří had Jörmungandr, se kterým se v severské mytologii Thor utkal během Ragnaroku.

Těžko ale říct, zda je to skutečně on. A pokud to tvůrci nepotvrdí/nevyvrátí, můžeme jen hádat.
Thor finds Stormbreaker - Art of Avengers: Infinity War Concept Art by Rodney Fuentebella
Kromě toho se objevil jiný obrázek, který dává vědět, že nechybělo moc a v Infinity War jsme viděli takzvanou ultimátní verzi Thora.

Pokud znáte komiksy od Marvelu, tak víte, že v nich existuje svět Ultimate Universe, ve kterém najdete odlišné verze známých i méně známých postav (například v "hlavním" světě je Nick Fury běloch, v Ultimate Universe je Afroameričan). A v Ultimate Universe má Thor hodně podobný kostým tomu, který vidíte na obrázku. Nakonec se ale tvůrci vydali jiným směrem.

Která verze se vám líbí víc? Ta, kterou jsme viděli v Infinity War nebo ultimátní?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat