Dojemné rozloučení šéfa Marvelu se Stanem Lee

Přečtěte si ho.

Asi se shodneme na tom, že bez Stana Lee by Marvel nebyl tak úspěšný. Společnost mu tím pádem vděčí za mnohé. Jeho odchod tak Marvel silně zasáhl a samozřejmě se k němu několikrát vyjádřila. Nyní se objevil vzkaz prezidenta Marvel Studios Kevina Feiga, ve kterém stojí:

"Některé jeho lekce jsou nevyslovené. Nepřišel na natáčení a nepřečetl si scénáře a nekontroloval sestřihy. Přišel, natočil cameo, ze kterého byli všichni nadšení a nechal svou práci, aby mluvila sama za sebe. Během našich interakcí byl velmi milý, včetně rozhovoru, který byl mou poslední konverzací s ním a to asi dva týdny předtím než zemřel. Šel jsem do jeho domu, abych ho viděl a on zavzpomínal na camea. Mluvili jsme o tom, co se chystá, vždy hleděl do budoucna.

Věděl, že se jeho čas blíží ke konci? Netuším. Když se ohlédnu zpět, byl lehce melancholický, víc než kdykoliv předtím. Mluvil o minulosti víc, než kdy jindy. Takže možná to určitým způsobem věděl. Když jsem se na našem posledním setkání posadil vedle jeho křesla, úplně první věc, kterou řekl, bylo: 'Vím, že chceš, abych si zahrál v dalším filmu, ale já musím zůstat u cameo rolí. Musíš nechat větší role jiným hercům. Je mi líto.

Objevoval se na natáčení, aniž by měl důvod. Ale jedna věc, o kterou se vždy pokoušel, bylo přidat více dialogů. Vždy vtipkoval - ale nebylo to míněno z legrace - o tom, že chce více rozhovorů, nicméně rozuměl, proč to není možné. Nikdy by nezačal zastiňovat hrdinu. To bylo něco, co by povaha Stana Lee dokázala velmi snadno."

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL ZVEŘEJNIL VIDEO K UCTĚNÍ PAMÁTKY STANA LEE

Přestože byl Stan někým, kdo by mohl být klidně egoistický a nafoukaný, nestalo se. Na to byl příliš skromný a milý, což potvrdí snad všichni, kteří měli čest se s ním setkat. Jeho sympatická povaha je prostě jedna z mnoha věcí, kvůli které ho lidé milovali, milují a milovat budou.

Zdroj: EW


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat