Avengers 4: Je možné, že agent Coulson sehraje klíčovou roli?

Jsou lidé, kteří tomu věří.

O příběhu čtvrtých Avengers nevíme skoro nic, kromě toho, že se zřejmě bude cestovat v čase a navštívíme Quantum Realm.

A nedostatek informací vede k tomu, že se objevuje velké množství spekulací. Některé jsou hodně divoké, jako ta, která tvrdí, že agent Coulson (Clark Gregg) sehraje v příběhu důležitou roli.

Tahle idea vychází z myšlenky, že dívka s jasnovideckými schopnostmi Robin (viděli jsme ji v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D.) prohlásila, že Coulson může poskládat střípky dohromady. A podle uživatele Redditu StrawHatJedi to znamená, že spojí Avengery, stejně jako se mu to povedlo (respektive to byla jeho smrt) v prvních Avengers (2012).

Argumentem pro to, že se Coulson bude mít roli ve čtvrtých Avengers je také to, že šestá série Agentů S.H.I.E.L.D. byla odsunuta na léto a podle této teorie je to proto, aby tvůrci mohli příběh přizpůsobit tomu, že bude Coulson v Avengers 4.

Nicméně, je tu ta věc, že byl Coulson v seriálu oživen. To podle StrawHatJediho bude film ignorovat a Coulsona přivede k životu Captain Marvel (Brie Larson) s pomocí Kree technologie. Což by nebylo takovým překvapením, protože Captain Marvel a Coulson se znají (oba uvidíme v sólovce Captain Marvel).

Filmovým fandům tak nebude muset být vysvětlováno, co se dělo v seriálu, ale bude se operovat s tím, že diváci naposledy viděli, jak Coulsona zabil Loki (Tom Hiddleston) v Avengers a oživen bude až ve čtvrtých Avengers (nebo chvíli před nimi).

A naštvaní nebudou ani fandové seriálu, protože na konci jeho páté řady Coulson umíral a to, že by ho zachránila Captain Marvel by vysvětlilo jeho návrat v šesté sérii, kterou uvidíme v létě.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat