Avengers: Infinity War - Proč Thanos nezabil všechny Avengery?

Konečně odpověď.

V Avengers: Infinity War (2018) proběhlo poslední měření síly s Thanosem (Josh Brolin) ve Wakandě, kde se Avengers a jejich spojenci pokusili zabránit lusknutí prsty.

Thanos ale už měl k dispozici většinu (a poté všechny) Kameny nekonečna, takže pro něj superhrdinové nepředstavovali velkou hrozbu.

Ale přesto je překvapením, že Thanos nevsadil na jistotu a všechny je nezabil, když mohl. Jen si s nimi trochu pohrál a nechal je být.

Člověka tak musela napadnout, proč jsou naživu, když by pro Šíleného titána mohli v budoucnu představovat problém? Odpověď nabídl šéf marvelovského vizuálního oddělení Ryan Meinerding:

"Plán získat všechny Kameny nekonečna ho dostal do pozice, kdy byl natolik mocný, že se stal klidnějším, soustředěným a více rozumným. Nezajímalo ho nezbytně zabití těchto hrdinů. Šlo mu o získání těchto kamenů, mohl tak docílit toho, čeho chtěl."

Prostě se rychle zbavil, kdo mu stál v cestě k poslednímu Kameni nekonečna. Nepotřeboval hrdiny zabít, potřeboval se dostat k Visionovi (Paul Bettany). A poté, co luskl prsty, byl tak vyčerpaný (a navíc ho zranil Thor), že neměl šanci své protivníky dorazit.

Svým způsobem to dává smysl, ale všichni víme, že zabiti nebyli hlavně proto, abychom se 25. dubna 2019 dočkali Avengers 4.

Zdroj: Screen Rant

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat