Avengers: Infinity War - Thor měl bojovat s obřími hady a odlišné verze Iron Manova brnění

Další skvělé artworky.

V poslední době se každý den objevují další a další zajímavé obrázky z knihy The Art of Avengers: Infinity War. Často ukazují různé scény nebo verze kostýmů.

Některé z nich jsme viděli, jiné se do filmu vůbec nedostaly. To platí i pro následující artworky. První z nich už jsme měli možnost užít si v minulosti, ale jen jeho část, takže nebylo jasné, co je na něm k vidění.

Teď byl odhalen celý a kromě Thora (Chris Hemsworth) a Rocket Raccoona (Sean Gunn/Bradley Cooper) jsou na něm také obří hadi.

S největší pravděpodobností jde o jakousi variaci na gigantického plaza ze severské mytologie jménem Jörmungandr, který se měl podle legendy utkat s Thorem během Ragnaroku. To očividně v tomto případě neplatí, protože Ragnarok už proběhl a navíc jsou hadi dva, což také nesouhlasí s mytologií. A kromě toho je otázkou, proč by hadi bojovali na straně Thanose (Josh Brolin). Třeba se někdy dočkáme odpovědí.

Kromě toho si užijte několik verzí Iron Manova brnění Bleeding Edge, které bylo představeno právě v Avengers: Infinity War (2018).











Další díl Avengers uvidíme 25. dubna 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat