Avengers 4: Vtipná odpověď Benedicta Cuberbatche na to, zda ho ve filmu uvidíme

Představitel Doctora Strange perlí.

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) byl jednou z obětí Thanosova (Josh Brolin) lusknutí prsty v Avengers: Infinity War (2018).

Ale protože Strangeova sólovka byla velmi úspěšná, těžko předpokládat, že ho Marvel nechá mrtvým. Je v podstatě jisté, že bude Strange (a spousta jiných postav) ve čtvrtých Avengers vzkříšen.

SOUVISEJÍCÍ: V AVENGERS 4 SE VRÁTÍ MRTVÁ POSTAVA Z DOCTORA STRANGE

Zatím to ale není potvrzené a není překvapením, že ani Benedict na otázku, zda se Strange vrátí, neodpověděl jasně. Ale alespoň to bylo vtipné. Nejdříve ovšem herec reagoval na dotaz, jaké to je, být součástí Marvelovského filmového universa.

"Je to neuvěřitelné. Je to absurdní. Je to jako mít závrať a je to neskutečné, abych byl upřímný... Tím chci říct, že být součástí této série je nářez, už jen to, se kterými lidmi natáčím a příběh, který je toho součástí. Myslím tím, že to bylo výjimečné a ještě více divné a skvělé vidět to, jak se to vyvinulo a jaké to má ohlasy. A je ze mě prach, baby. Někde tam jsem. Jsem nehmotný. Pravděpodobně jsem součástí vašeho jídla. Jsem někde ve vašem žaludku."

Zajímavá představa, Doctor Strange v žaludku, ale žádný strach, do premiéry čtvrtých Avengers 25. dubna 2019 určitě zase bude v pohodě.

Zdroj: ComicBook





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat