Avengers 4: Ve filmu možná bude představen nový tým superhrdinů

Který?

Je více méně jisté, že se v Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019) rozloučíme s několika původními členy týmu Avengers (některým hercům končí smlouvy).

A dá se tak čekat, že bude Marvel chtít najít "náhradu". Se Strážci Galaxie to zatím vypadá dost nejistě, ale jsou tu ještě The Eternals, kteří by se mohli ve vlastním filmu představit v roce 2020.

Teď se ale objevily (zatím nepotvrzené) zprávy, že už ve čtvrtých Avengers by mohl být k vidění nový tým. Jaký? Young Avengers.

Jak je z názvu patrné, je to partička slečen a pánů obvykle v pubertálním věku, kteří mají ve velké většině nějaký vztah k dospělým a proslulým marvelovským postavám.

Tým byl představen v roce 2005, jeho tvůrci jsou Allan Heinberg a Jim Cheung a zakládajícími členy byli Iron Lad, který má vysoce technologicky vyspělé brnění od záporáka jménem Kang the Conquerer, Hulkling (dokáže měnit podobu, je velmi silný a umí se regenerovat), Patriot (ten původně neměl žádné schopnosti, ale skrze transfuzi krve získal talenty jako je nadlidská síla, odolnost nebo výdrž) a Wiccan (velmi mocný mág).

V průběhu let se složení týmu samozřejmě měnilo, ale není jasné, která verze by se mohla být ukázána ve čtvrtých Avengers.

Jak bylo řečeno, nebylo oficiálně oznámeno, že se ve filmu Young Avengers dočkáme, ale nebylo by to překvapením. Speciálně pak, když například Wiccan má blízko ke Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Visionovi (který mimochodem určitou dobu byl členem Young Avengers). Přítomnost Young Avengers by se tak dala snadno a docela rychle vysvětlit.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat