Prastará možná naznačila, jak budou zachráněni mrtví z Avengers: Infinity War

Smysl to dává.

Pořád není jasné, jak budou oživeny postavy, které zabilo v Avengers: Infinity War (2018) lusknutí prsty. Existuje několik teorií, ale ve většině z nich se objevuje takzvaná Quantum Realm, což je dimenze, kterou znáte z filmů Ant-Man. 

A zdá se, že její důležitost byla naznačena i ve filmu Doctor Strange (2016). Tam totiž Prastará (Tilda Swinton) ukázala Doctoru Strangeovi (Benedict Cumberbatch) to, že existuje více světů. Především pak Dark Dimension, ve které sídlí padouch Dormammu. Nicméně, chvíli před ní byla k vidění jiná dimenze (možná si vybavíte, byl to svět laděný do zelena) a tvůrci bylo potvrzeno, že jde o Quantum Realm.

Prastará danou scénu okomentovala:

"Některé jsou laskavé a životodárné, jiné plné zloby a hladu."

A "laskavé a životodárné" zaznělo, když se objevila Quantum Realm, "zloba a hlad" ve chvíli, kdy byla ukázána Dark Dimension.

V některých teoriích pak zaznívá, že duše se buďto přímo nacházejí v Quantum Realm nebo energie, která se v téhle dimenzi nachází, napomůže k oživení mrtvých. 

Slova Prastaré by právě tohle potvrzovala. Ale pravdu se s jistotou dozvíme asi až 25. dubna 2019 během premiéry čtvrtých Avengers.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat