A nedá si pokoj, moderátor znovu urazil fanoušky komiksů

Nepřestane a nepřestane.

Po smrti Stana Lee se spousta lidí pozitivně vyjadřovala o jeho osobnosti i komiksovému světě, který pomohl vytvořit. Nicméně, byli i tací, kteří nebyli zrovna milí. Například moderátor Bill Maher, který v podstatě naznačil, že fandové komiksů nejsou úplně inteligentní (celé vyjádření).

Nepřekvapivě se na něj snesla vlna kritiky a vyjádřila se i Stanova produkční společnost POW! Entertainment.

SOUVISEJÍCÍ: VÁŠ NÁZOR JE NECHUTNÝ, VZKAZUJE MODERÁTOROVI SPOLEČNOST STANA LEE

K situaci se znovu vyjádřil Maher a nezdá se, že by se hodlal omlouvat:

"Nesleduji všechny hloupé věci, kvůli kterým se lidi můžou zbláznit. Ale tohle mi jen potvrzuje má slova: Ano, nevím toho příliš o Stanovi Lee a určitě jsem se nepouštěl do Stana Lee. Měli byste ho rádi. Byl to opravdu milý člověk. Ano, dobře. Jsem pochybovačný, pokud jde o Stana Lee. Nečtu komiksy. Dokonce jsem je nečetl, ani když jsem byl dítě. To, co jsem tvrdil bylo to, že kultura, která si myslí, že komiksy a komiksové filmy jsou hlubokomyslným zprostředkováním lidského postavení je zatraceně blbá kultura. A lidi, kteří se kvůli tomu rozčilují, pouze potvrzují má slova."

Není asi těžké odhadnout, že ani tohle vyjádření situaci zrovna neuklidní. Je sice pěkné, že si Bill stojí za svým, ale možná by se mohl začít trochu krotit.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat