Moderátor po smrti Stana Lee zkritizoval komiksy. Dostal za to pořádně vynadáno

Za co vlastně?

Minulé pondělí bohužel zemřel ve věku 95 let legendární Stan Lee, jedna z největších osobnostní komiksového žánru.

A oplakávali ho kolegové i miliony fanoušků. Ne všichni si ale zřejmě myslí, že je tak velký smutek na místě. Alespoň to tak vypadá z vyjádření moderátora Billa Mahera, který na svém blogu k pořadu Real Time with Bill Maher napsal:

"Člověk, který vytvořil Spider-Mana a Hulka zemřel a Amerika truchlí. Hluboce hluboce truchlí pro muže, který inspiroval miliony k tomu, aby... já nevím, asi sledovali film. Někdo na Redditu napsal: 'Jsem tak neuvěřitelně vděčný, že jsem žil ve světě, ve kterém byl i Stan Lee.' Osobně jsem vděčný za to, že žiji ve světě, ve kterém je kyslík nebo stromy, ale každému jeho jest. Nemyslím si, že je velké přehánění domnívat se, že Donald Trump mohl být zvolen pouze v zemi, která si myslí, že jsou komiksy důležité."

U jeho příspěvku se nepřekvapivě objevily stovky komentářů a v drtivé většině nebyly rozhodně kladné. A Billovi bylo připomenuto i to, že asi není vhodné se pouštět do komiksů, když měl sám v roce 2013 cameo v Iron Manovi 3. I když pravda, nakonec ho tvůrci vystřihli, tak možná proto nemá rád komiksy.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat