Uvidíme ve čtvrtých Avengers mrtvou postavu z Age of Ultron?

Vrátí se?

V Avengers: Age of Ultron (2015) nám byla představena sourozenecká dvojice "vylepšených" a to Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson). Ale zatímco první zmíněná se stala důležitou součástí Marvelovského filmového universa, Quicksilver takové štěstí neměl a byl zabit.

Nicméně v minulosti se objevily informace, že Marvel chce do čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) dostat, co nejvíce postav z předchozích filmů, které budou mít pro příběh nějaký smysl. A nemusí být hned řeč o oživování. Je zřejmé, že budeme cestovat v čase, což umožňuje na plátna přivést mrtvé postavy, aniž by bylo nutné je přímo křísit.

Došlo tak řeč i na Quicksilvera. A právě jeho představitel dostal otázku, zda je tu možnost, že ho v dalším filmu Avengers uvidíme. Aaron nebyl zrovna sdílný, ovšem to, co řekl mluví více méně jasně:

"Aktuálně se o tom nejedná."

A jelikož už skončily i dotáčky, tak je v podstatě jasné, že se návratu Quicksilver nedočkáme. Samozřejmě je tu možnost, že herec mlží, ale spíše se zdá, že jeho postava bude jednou z těch, které se v marvelovských filmech objevily jednou (respektive v dvakrát, pokud počítáme potitulkovou scénu) a naposledy.

Zdroj: Metro
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat