Kolik marvelovských filmů uvidíme v roce 2020?

Na kolik marvelovek se můžeme těšit?

Marvel má sice rozplánovány své filmy na dlouhé roky dopředu, takže není překvapením, že už teď ví, kdy v roce 2020 se dočkáme premiér jeho komiksovek, ale jak už je u téhle společnosti zvykem, tak neprozradila, jaké konkrétní hitovky můžeme očekávat.

Jasné je, že budou dvě. Jedna 1. května 2020 a druhá 6. listopadu 2020. Je možné, že původně jedno z těchto dat patřilo třetím Guardians of the Galaxy, ale po vyhazovu jejich tvůrce Jamese Gunna se situace zkomplikovala a nakonec bylo rozhodnuto, že natáčení začne až v únoru 2020, takže se film objeví nejdříve v roce 2021.

SOUVISEJÍCÍ: JAK VELKÉ ZPOŽDĚNÍ BUDE MÍT NATÁČENÍ GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3?

Nebo je tu možnost, že původní plán byl zveřejnit tři filmy, ale po odsunu Strážců budou jen dva. Otázkou ale je, o jaké projekty půjde.

Možností je několik. Už nějakou dobou se mluví o týmovce Eternals, která se bude věnovat skupině mimozemských bytostí s unikátními schopnostmi. A klidně bychom se mohli dočkat také dlouho očekávané sólovky Black Widow (Scarlett Johansson). Nebo to snad budou pokračování Doctora Strange a Black Panthera? Zatím můžeme jen hádat a čekat, až se Marvel milosrdně uvolí poskytnout nám jména plánovaných filmů.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat