Tvůrce Thanose chtěl, aby si ho zahrál Arnold Schwarzenegger. A jak by Nebula zabila Thanose?

Něco o fialovém záporákovi.

Thanos (Josh Brolin) je padouchem, který dává zabrat Marvelovskému filmovému universu už roky. A skvěle ho ztvárňuje Josh Brolin. Ovšem, autor komiksové předlohy Jim Starlin si před obsazením Joshe představoval v roli Thanose někoho jiného. Nicméně, je na místě zmínit, že Jim nikdy nepočítal s tím, že Thanos bude hraná postava, ale půjde pouze o propůjčení hlasu:

"Myslel jsem na někoho jako je Arnold Schwarzenegger, Idris Elba, někdo s hlubokým hlasem. To bylo jediné, co mě zajímalo, když jsem myslel na to, koho mít."

Nakonec je ale Thanos částečně hraná role a byl vybrán Josh, což byla dobrá volba, co říkáte?

Ovšem, dá se očekávat, že ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) zatne Thanosovi někdo tipec. Není ale jasné, kdo by to mohl být.

Nicméně, pokud by to byla jeho adoptivní dcera Nebula (která by si to mimochodem zasloužila, Thanos jí dal pěkně zabrat), tak má její představitelka Karen Gillan nápad, jak by se Thanose zbavila:

"Ráda bych něco jako to, že by si nasadila Infinity Gauntlet a uškrtila ho s ní. A potom řekla něco jako, 'Sbohem tati,' nebo něco takového."

Sice by to bylo zajímavé sledovat, ale Infinity Gauntlet si nemůže nasadit každý. Stačí, aby si někdo, kdo není dost silný, vzal jeden Kámen nekonečna a může zemřít. Natož šest zasazených do rukavice.

Uvidíme, jak nakonec Thanos skončí. Ale než se to dozvíme, počkáme si ještě docela dlouhou dobu.


Zdroj: ACE Comic Con
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat