Komiksové střípky: Venom pořád válí a herci z Iron Fista se loučí

Komiksové střípky.

Očekávalo se, že Venom bude nejúspěšnějším filmem v USA a Kanadě i ve druhém týdnu a analytici se nemýlili. Venom během druhého víkendu utržil 35,7 milionů dolarů, což na první příčku bohatě stačilo. Celkově má pak film na kontě více než 378 milionů dolarů celosvětově při rozpočtu 100 milionů dolarů. Už teď je tedy výdělečný.

Herci z Iron Fista reagují na zrušení seriálů

Musím říct, že přestože recenze seriálu Iron Fist nebyly zrovna nejlepší, tak mně se líbil. A potěšilo mě, že druhá řada byla přijata mnohem lépe než první. Ale ani to nezabránilo Netflixu v tom, aby seriál zrušil (i když se mluví o tom, že by se mohl vrátit na streamovací službě Disneyho).

Na to reagovali představitelé hlavních rolí Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) a Jessica Henwick (Colleen Wing):

"S každým koncem přichází nový začátek. Chovám obrovské množství lásky a respektu ke všem, kteří se podíleli na posledních dvou řadách tohoto seriálu. Ochrana nejlepšího města na světě po boku nejtalentovanějších a nejvřelejších lidí bylo privilegium a radost. Jsem poctěn, že jsem mohl prožít tohle dobrodružství a vděčný za pokračující podporu."


"Dvě řady Fista, jedna Defenders a později Cage... děkuji obsazení, štábu a fanouškům za toto dobrodružství. Hraní Colleen změnilo můj život. -- a také jsem zveřejnila celé video ze zákulisí první řady v mém odkazu!" 



Bude vám Iron Fist chybět?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat