Tržby Aquamana na marvelovky asi stačit nebudou. A herečka věří, že třetí Strážci Galaxie nejsou u ledu

A nový trailer na Aquamana.

DC určitě doufá, že jim Aquaman (premiéra 13. prosince 2018) napraví reputaci. Většina jejich filmů z posledních let totiž nenaplnila očekávání.

Ale možná právě to je důvod, proč analytici očekávají, že premiérové tržby z USA a Kanady nebudou zrovna rekordní. Neměly by být špatné, ale také pravděpodobně nebudou úplně srovnatelné s tím, na co je zvyklá většina marvelovských projektů.

Analytici tipují, že Aquaman odstartuje někde mezi 40 až 60 miliony, což není málo, nicméně když to srovnáme například s prvním dílem Captain America (cca 65 milionů dolarů) nebo Thorem (téměř 66 milionů dolarů), tak bude Aquaman i v případě, že se probojuje k 60 milionům, o něco zaostávat.

A DC by si mělo hodně držet palce, aby se experti pletli a Aquaman začal lépe, protože nebyl úplně levný, vyšel na nějakých 160 milionů dolarů.

Mimochodem, objevil se nový trailer.



Nebula je optimistka

Poté, co byl vyhozen tvůrce Guardians of the Galaxy James Gunn byl osud třetího dílu dost nejistý. Nejdříve jsme se dozvěděli, že se produkce odsouvá na neurčito, později vyšlo najevo, že nezačne dříve než v roce 2021.

Ovšem, někteří lidé se obávají, že ani to není pravda a filmu se nedočkáme. Ty ale uklidňuje představitelka Nebuly Karen Gillan:

"Jsem si jistá, že budou pokračovat. Mám pocit, že budou. Opravdu si nemyslím, že je tu šance, že nebudou."

To je sice optimistické, ale bůhví, s čím Marvel, potažmo jeho majitel Disney přijdou. Doufejme ale, že další Strážci opravdu vzniknou.

Karen uvidíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat