Šéf Marvelu dostal otázku, zda Deadpool přežil Thanosovo lusknutí prsty

Jak Kevin Feige odpověděl?

Thanosovo (Josh Brolin) lusknutí prsty zabilo půlku obyvatel galaxie. Včetně hrdinů a záporáků. U některých jsme viděli, že se změnili v prach, u jiných ne.

A tak si fandové a novináři stále nejsou jistí, kdo přežil a ptají se na to tvůrců a zástupců Marvelu. Tentokrát to byl Kevin Feige, prezident Marvel Studios, kdo na to byl tázán.

Dotaz byl ale trochu zvláštní (položil ho redaktor serveru Variety), týkal se toho, zda přežil Deadpool (Ryan Reynolds). Je sice pravda, že Deadpool pochází z marvelovských komiksů, ale filmová práva vlastní Fox. Možná jsou ale někteří zmatení z toho, že Disney (vlastník Marvelu) koupil Fox a počítá se s tím, že se v budoucnu Deadpool, Wolverine, X-Meni nebo Fantastická čtyřka stanou součástí Marvelovského filmového universa.

Faktem ale je, že tomu tak stále není, na což upozornil i Kevin:

"Technicky řečeno, nebyl v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), nebyl v tomto filmovém vesmíru, takže ho to pravděpodobně neovlivnilo. To, co řeknu je, roky a roky bylo snem získat zpět přístup k tolika našim postavám, ke kolika je to jen možné, abychom mohli tyhle příběhy odvyprávět v Marvel Studios... Máme nápady, které jsou 18 let staré, ale nic konkrétního."

Předpokládá se, že se Fox stane součástí Disneyho v řádu měsíců, možná let, takže zatím asi nemůžeme čekat, že se Deadpool objeví marvelovských filmech.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat