Žádné velké překvapení, po neúspěchu sólovky Hana Sola Lucasfilm "zařízl" film o Bobu Fettovi

Těšili jste se? Tak asi máte smůlu.

Zatím poslední ze spin-offů k hlavní sérii filmů Star Wars byla sólovka Hana Sola nazvaná Solo: Star Wars Story (2018). Ale přestože recenze poměrně chválily, tržby moc parády nenadělaly. Necelých 392 milionů dolarů při rozpočtu, který byl údajně 300 milionů, to rozhodně není něco, z čeho by měl Lucasfilm radost.

A tak není divu, že firma znervóznila a osud dalších spin-offů byl dost nejistý. Podle všeho tu máme oběť téhle nervozity vedení Lucasfilmu, reportér Eric Weber přišel na Twitteru s následující informací:

"Kathleen Kennedy (prezidentka Lucasfilmu, pozn. redakce) mi zrovna potvrdila, že film Boba Fetta je 100%ně mrtev, 100%ní pozornost se zaměřuje na THE MANDALORIAN."

Fandové extrémně populárního nájemného lovce Boby Fetta mají tak smůlu a budou se muset spokojit se seriálem, který bude Disney nabízet skrze své streamovací služby. Série bude zasazena do doby po pádu Impéria a před nástupem První řádu a bude sledovat osudy osamělého pistolníka, který se vydá do různých koutů galaxie.

Možná víte, že Mandaloriani jsou prastarým národem válečníků, ze kterého pochází i Jango Fett (Boba Fett je Jangův klon). V seriálu se tak určitě dočkáme pomrknutí na fandy Boba, ale to je asi malá útěcha pro ty, kteří se těšili na film.

Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat