Proč hvězda Perníkového táty odmítla roli v DC filmu a chce raději k Marvelu?

Bryan Cranston chce být záporákem.

Bryan Cranston si získal srdce milionů fanoušků díky seriál Breaking Bad/Perníkový táta. Ale ani po jeho skončení nelení a natáčí jeden film za druhým.

Bryan Cranston
A byl by velmi rád, pokud by si mohl dát do životopisu projekt na motivy marvelovských komiksů X-Men. Konkrétně by si chtěl zahrát legendárního záporáka jménem Mr. Sinister.

O tomhle superodolném telepatií a telekinezí vládnoucím mutantovi už se mluvilo v souvislosti s několika filmy jako je Logan (2017) nebo Deadpool (2016), ale jak víme, neobjevil se v nich.

Stále tak čekáme na jeho představení divákům. A Bryan by chtěl být tím, kdo si ho zahraje:

"Vlastně je tu jedna postava, u které bych to připustil. Mister Sinister byl postavou, na kterou jsem si myslel."

Jak asi víte, Disney (vlastník Marvelu) zakoupil Fox a tím pádem X-Meni budou zřejmě v blízké budoucnosti součástí Marvelovského filmového universa. Dá se počítat s tím, že Marvel rebootuje sérii X-Men a není tak vyloučeno, že by Bryan dostal šanci si Sinistera zahrál.

Nebylo by to poprvé, kdy by mu byla nabídnuta komiksová role. V minulosti ho DC lanařilo, aby ztvárnil komisaře Gordona v Justice League (2017), ale herec odmítl. Proč?

"Hádám, že to bylo ze sobeckého důvodu. Nechci dělat postavu, která už tu byla předtím několikrát. Nechci být srovnáván stylem, 'No, jeho komisař Gordon bla bla bla bla.' Nechci to udělat. Chci udělat něco, co nebylo uděláno předtím."

A co si budeme povídat, od Bryana to byl dobrý krok nenatočit Justice League. Víme, jak tahle velmi očekávaná komiksovka nakonec dopadla.

Zdroj: ScreenGeek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat