Herec z Ant-Mana v podstatě potvrdil teorii o čtvrtých Avengers

Co Michael Douglas prohlásil?

O čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) koluje hromada zvěstí, ale není žádným šokem, že Marvel zatím nic nepotvrdil.

Jedna z těch nejvíc pravděpodobných spekulací tvrdí, že se bude cestovat v čase/alternativních dimenzí skrze dimenzi Quantum Realm, kterou znáte z filmů Ant-Man.

A právě herec z Ant-Mana Michael Douglas (Hank Pym) potvrdil, že Quantum Realm sehraje ve čtvrtých Avengers důležitou roli. Herec dostal otázku, zda budou filmy Ant-Man přímo propojeny s Avengers 4 a jeho odpověď zněla:

"Chci říct, všechny budou. Myslím tím, Quantum Realm je klíčová. Je klíčem. Myslím, že Quantum Realm hraje důležitou roli v dalších kapitolách marvelovských filmů."

Michael přímo neřekl, že bude Quantum Realm použita pro cestování v čase, ale bylo by velkým překvapením, pokud by k tomu nedošlo. Samozřejmě existují různé způsoby, jak by se mohla tahle dimenze stát klíčovou součástí příběhu čtvrtých Avengers, ale protože už jsme viděli různé fotky z natáčení, které ukazují, že se ocitneme v minulosti, tak se dá předpokládat, že cestování v čase je správnou odpovědí na to, jak bude do příběhu zakomponována.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat