Nový Kapitán Amerika možná bude tmavé pleti nebo žena, naznačil představitel marvelovského záporáka

To by byl zase rachot.

Chris Evans nedávno dotočil Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019), čímž mu skončily jeho závazky k Marvelu. 

Dál už tak zřejmě nebude propůjčovat tvář Kapitánu Amerikovi. Ale to neznamená, že tuhle postavu už neuvidíme. Jak určitě víte, v komiksu mělo jeho identitu několik lidí.

A zdá se, že i ve filmovém světě by se štítu mohl ujmout někdo jiný. Frank Grillo, představitel padoucha Crossbonea, prohlásil něco, co asi vyvolá docela divoké ohlasy:

"Nevím, ale jsou tu zvěsti, že Kapitán Amerika může být Afroameričan. Mohl by být také žena. Víte. Takže oni dál pátrají."

Pokud podrobně neznáte komiksy, tak vás něco takového asi zaskočí, ale pravdou je, že v kresleném světě byl minimálně jeden Kapitán Amerika tmavé pleti a to Isaiah Bradley a stejně tak existuje ženský Kapitán Amerika, konkrétně je to Peggy Carter, tedy životní láska Stevea Rogerse. Ta se téhle role ujala poté, co byl Steve zabit během bombardování nacistickými vojáky během druhé světové války.

Jde tedy o alternativní dějovou linii, ale tak jako tak, ženský i tmavý Kapitán Amerika prostě existují. A nešlo by tak o odklonění se od předlohy, pokud by Marvel vybral do role nového Kapitána ženu nebo afroamerického herce.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat