Je pravda, že si Steven Yeun už nikdy nechce zahrát Glenna z The Walking Dead?

Co na to sám herec?

Smrt Glenna v Živých mrtvých byla jedním z nejvíce šokujících momentů za devět let vysílání seriálu. Ale to, že Glenn zemřel neznamená, že by se nemohl znovu objevit. Například ve flashbacku nebo ve vizi. To je něco, na co už se tvůrci v minulosti spolehli.

Ale šíří se zvěsti, že představitel Glenna Steven Yeun v žádném případě nemá zájem se vrátit. Je to pravda? Co na to říká sám herec?

"No, byla to velmi agresivní verze toho, co jsem k tomuto tématu řekl. Myslím si, že že jsem řekl pouze to, že se nechci vrátit jako mladý Glenn. Nejen, že bych to nemohl hrát pokud jde o fyzickou stránku, nevypadám jako to dítě, které jsem začal hrát ve 25, ale také mentálně, tahle postava je na úplně odlišném místě, pokud bych se měl vrátit zpět do té doby, myslím si, že by to nebylo dobré pro nikoho."

Steve se tak úplně nebrání návratu, ale očividně nemá zájem ztvárnit Glenna z dob začátku seriálu. Takže žádný prequel či něco podobného.

Ovšem, pokud by se nechtěl vrátit vůbec, asi bychom se mu nemohli divit, sledovanost The Walking Dead klesá a klesá a nebylo by překvapením, pokud by byl aktuální devátá řada byla poslední.

Zdroj: Larry King
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat