Zřejmě se dočkáme rebootu Pirátů z Karibiku. Scénář by měli napsat autoři Deadpoola

Disney to údajně zvažuje.

Přestože pátý film ze série Piráti z Karibiku s podtitulem Salazarova pomsta (2017) byl nejméně výdělečným (cca 795 milionů dolarů), pořád utržil dost, aby se mluvilo o pokračování.

Jenže Disney se do něj příliš nehnal. A teď je asi znám důvod proč. Společnost prý vážně uvažuje o rebootu, který napíší Rhett Reese a Paul Wernick, tedy scenáristé filmů Deadpool.

Producentem by měl zůstat Jerry Bruckheimer, nicméně není zatím jasné, zda se vrátí Johnny Depp. Na jednu stranu si lze těžko představit Piráty z Karibiku bez Jacka Sparowa v jeho podání, na tu druhou Deppa v poslední době provází slušné množství skandálů a na to je Disney, který se prezentuje jako společnost zaměřená na rodinu, dost citlivý.

Je tu tak možnost, že další Piráti z Karibiku budou úplně ignorovat předchozí projekty, což tvůrcům umožní nabídnout úplně nové postavy nebo (to by ale byl hodně riskantní krok) obsadit do role Jacka Sparrowa nového herce. A jestli se Disney rozhodne pro druhou možnost, tak bych nechtěl být v kůži toho, kdo nahradí Johnnyho Deppa.

Spíše se dá ale počítat s tím, že půjde o takzvaný "soft reboot", tedy takový, který nebude úzce navazovat na předchozí díly, ale nebude je úplně ignorovat. Prostě si "vyzobe" to, co se mu hodí a na ostatní bude kašlat.

Zatím se o rebootu jedná, nebyl potvrzen, tím pádem nebylo samozřejmě určeno datum začátku natáčení nebo premiéry.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat