Mládeži přístupná verze Deadpoola 2 funguje skvěle, tvrdí scenárista

Jen aby.

Nedávno byla zveřejněna pro mnohé dost nepříjemná zpráva a to, že se Deadpool 2 (2018) dočká sestřihu s přístupností PG-13, což někteří považují skoro za hřích, protože přístupnost R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby) prostě k Deadpoolovi patří.

Přesto se ale před Vánoci objeví mládeži přístupná verze a jeden ze scenáristů Rhett Reese tvrdí, že skvěle funguje:

"A co je skutečným překvapením... jedno z největších překvapení je to, jak skvěle funguje Deadpool s přístupností PG-13. Vždy nás to zajímalo, protože původní Deadpool několikrát flirtoval s přístupností PG-13 a skončili jsme s přístupností R a to poskytlo určitou ostrost a určitou kvalitu a my jsme rádi, že to nakonec je R. Ale umírnění na přístupnost PG-13, kromě toho, že je díky tomu film o 10 minut delší - dělám si srandu, ale umírnění na přístupnost PG-13 způsobilo, že zůstal více méně stejný film. Tím chci říct, bylo to šokující, jak dobře to funguje. Nicméně, nepůsobí to odtučněně způsobem, který asi lidé očekávají nebo se toho kritici obávají. Je to pořád hodně ostré a současně více přístupné pro mladší publikum."

No uvidíme, zda opravdu může Deadpool 2 fungovat i jako podívaná pro "celou rodinu". Američtí diváci se o tom budou moci přesvědčit 21. prosince, česká premiéra zatím stanovena nebyla.

Zdroj: CB


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat