V Avengers 4 uvidíme tým zajímavých ženských postav, naznačila herečka

Bezva.

Marvel v minulosti přislíbil, že bude dávat větší prostor ženským postavám (dá se tak nějak tušit, že za to vděčíme Wonder Woman od konkurenčního DC, která si získala srdce novinářů i fanoušků) a zdá se, že svému slibu dostojí. Ve čtvrtých Avengers se dočkáme spojení zajímavých ženských hrdinek. Naznačila to představitelka Mantis Pom Klementieff. Konkrétně se můžeme těšit na tým ve složení Okoye (Danai Gurira), Captain Marvel (Brie Larson) a Mantis:

"Je to děsivé a je to také krásné. Vzpomínám si, že za mnou přišly Brie Larson a Danai Gurira na natáčení Avengers a ona mi řekla o dopise (týkající se hnutí #MeToo, pozn. redakce) k podepsání a přišlo mi opravdu skvělé mít pohromadě všechny tyhle ženy - a samozřejmě také muže - kteří společně bojují za lepší svět. Věci se potřebují změnit, takže je skvělé že jsme se my ženy spojily, abychom nyní promluvily."

Herečka sice mluvila hlavně o ženské síle v reálném světa, ale také naznačila, že zmíněné tři dámy se objeví společně na plátně. Tak nezbývá než doufat, že Mantis předvede to, co umí její komiksová předloha - ta je totiž jednou z nejlepších bojovnic v komiksovém světě od Marvelu.

Čtvrtí Avengers mají premiéru 25. dubna 2019.

Zdroj: Paper
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat