Odin získal všech šest Kamenů nekonečna už před Thanosem, věří fanouškovská teorie

Je to možné?

Už delší dobu se mluví o tom, že Odin (Anthony Hopkins) byl tím, kdo se před Thanosem (Josh Brolin) pokusil získat všechny Kameny nekonečna, protože chtěl s jejich pomocí spojit všech devět říší.

Ovšem, věřilo se, že se to Odinovi nepovedlo, respektive, že to vzdal poté, co zjistil, že by kvůli Soul Stone musel obětovat to, co miluje.

Jenže uživatel Redditu KRheff tvrdí, že Odin v jednu chvíli měl v držení všechny Kameny nekonečna. Jeho obětí kvůli Soul Stone mělo být to, že uvěznil Helu (Cate Blanchett) v říši mrtvých.

Když měl kompletní sadu Kamenů nekonečna, sjednotil všechny říše (ve filmech jsme slyšeli, že se mu to podařilo) a následně je měl nechat rozmístit v různých částech galaxie, aby je nezískal nikdo jiný.

A jaké jsou argumenty pro to, že byl Odin skutečně dočasným vlastníkem Kamenů nekonečna? V první řadě přišla řeč na falešnou rukavici Infinity Gauntlet, do které se Kameny nekonečna zasazují.

Tak mocná a moudrá bytost jako Odin by jistě poznal, že nejde o originál a někteří lidí věří, že původní rukavice, která mu pomohla sjednotit říše, byla zničena, když Odin spojil všech devět světů a v pokladnici nechal kopii jako připomínku této události.

Kromě toho někteří fandové poukazují na to, že Thanos začal být poté, co získal Soul Stone o něco "lidštější". Stále to byl drsný tyran (který zabil půlku obyvatel galaxie), ale několikrát projevil určité emoce. A víme, že Odin se v jednu chvíli změnil z bezcitného dobyvatele v docela přívětivého vládce. Mnozí věří, že je to kvůli tomu, že měl k dispozici Soul Stone.

Upřímně, byť je to zajímavá teorie, nepřijde mi úplně pravděpodobná. Co vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat