Která postava nebude podle fanouškovské teorie v Avengers 4 oživena?

Kdo?

V Avengers: Infinity War (2018) zemřela půlka galaxie včetně hromady hrdinů. Ale věří se, že většina z nich bude ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) oživena.

Dá se ale očekávat, že některé postavy nebudou přivedeny zpět k životu. A jedna fanouškovská teorie věří, že mezi nimi bude Gamora (Zoe Saldana).

Tu Thanos (Josh Brolin) obětovat v honbě za Soul Stone. Ale předpokládá se, že její duše je právě v tomto Kamenu nekonečna uvězně, což znamená, že může být vzkříšena.

Ovšem, podle teorie uživatele Redditu, který si říká hockeytalkie se návratu Gamory sice dočkáme, ale ne v Avengers 4, ale až ve třetích Strážcích Galaxie (kteří mimochodem byli po vyhazovu Jamese Gunna odsunuti na neurčito).

Podle zmíněné teorie bude Thanos poražen a Kameny nekonečna budou rozptýleny po galaxii. Guardians se pokusí vysvobodit Gamoru ze Soul Stone, ale nevyjde to. Dojde k tomu až ve třetích Guardians of the Galaxy. V těch by měl národ Sovereignů (zlatí mimozemšťatné ze dvojky) získat Soul Stone, který bude mít něco společného s Adamem Warlockem (v jeho případě se mluví o tom, že bude v následujících marvelovkách představen, zatím jsme viděli jen jeho "kokon").

A pokud se tvůrci budou držet komiksové předlohy, opravdu se takhle může situace vyvinout, protože v komiksu zůstala duše Gamory uvězněna v Soul Stone poměrně dlouhou dobu a nakonec se do dění zapojil právě Adam Warlock.

Ale jestli filmaři tuhle dějovou zápletku hodlají respektovat, to se dozvíme buďto ve čtvrtých Avengers nebo až v následujících letech (pokud tedy třetí Strážci vůbec vzniknou).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat