Herečka z Avengers zkazila Infinity War svému manželovi. Vykecala mu, co se s ní stane

Je to rebelka.

Cobie Smulders hraje v marvelovských filmech pravou ruku Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) agentku Mariu Hill.

V Avengers: Infinity War (2018) byla sice trestuhodně nevyužita (stejně jako Nick Fury), ale i tak se jí povedlo jejímu manželovi, herci Taranu Killamovi "vykecat", co se jí stane:

"Vzpomínám si, že když mi Cobie poprvé řekla, že se uchází o roli v prvních Avengers, tak jsem z toho byl naprosto nadšený. Já na to, 'Chceš, abych s tebou předčítal? Měli bychom znovu zkoušet, ne? Pojďme to udělat ještě jednou. Co bude mít na sobě?' Vlastně mi propašovala trochu nelegální fotku z kamerových zkoušek. Dělala kamerové zkoušky s dalšími asi čtyřmi nebo pěti herečkami. V případě Infinity War to bylo poprvé, kdy mi řekla, co se stane... Ona říká něco jako, 'Ano, hraji tam a potom zmizím? Já na to, 'Bože, co to znamená? Co to znamená?"

Teď už to herec ví. Jeho žena se společně s půlkou galaxie změnila v prach. Naštěstí jen ve filmu a navíc zřejmě bude oživena. Alespoň se to u většiny mrtvých očekává. A nezbývá než doufat, že ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) bude mít Maria víc prostoru (pokud ne, tak se na ni můžeme těšit ve druhém Spider-Manovi).

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat