Fandové objevili spojitost mezi záporákem Red Skullem a Všeotcem Odinem

Jakou?

Nikdo nepochybuje o tom, že filmy od Marvelu jsou hodně úzce provázané. A tak ještě roky po premiéře určitých komiksovek fandové odhalují další a další spojitosti.

Tentokrát přišli s tím, že je tu určité místo, které spojuje Odina (Anthony Hopkins) a Red Skulla (Hugo Weaving/Ross Marquand).

O co jde? Ve filmu Thor (2011) vedl Odin svou armádu proti ledovým obrům a k bitvě došlo v údajně nejstarší norské vesnici Tonsberg.

Ovšem, to není jediná důležitá věc, která se tam odehrála. Do Tonsbergu jsme se podívali i v Captain America: První Avengers (2011). Právě v téhle vesnici totiž Red Skull získal Tesseract, tedy jeden z Kamenů nekonečna.

Jak se tam Tesseract dostal, to ve filmech vysvětleno nebylo (samozřejmě existují fanouškovské teorie), ale třeba se dočkáme odpovědi ve čtvrtých Avengers 25. dubna 2019.
The town where Red Skull finds the Tesseract in Captain America: The First Avenger, is the same town that the Frost Giants fought Odin and the Asgardians in the Prologue of Thor. from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat