Ben Affleck údajně nechce dál hrát Batmana, protože odešel Henry Cavill

Zmatky nad zmatky.

Před pár hodinami se objevila zpráva, že Henry Cavill nebude dál Supermanem. Některé zdroje tvrdí, že to bylo jeho rozhodnutí, aby se soustředil na seriál Zaklínač, jiné zase říkají, že na vině je Warner Bros., které chce restartovat filmy se Supermanem a vykročit úplně jiným směrem.

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL PRÝ UŽ NEBUDE HRÁT SUPERMANA

K situaci se vyjádřila manažerka Henryho i Warner Bros., obě strany vydaly prohlášení, jenže ani jedno nepotvrzuje, ale ani nevyvrací to, že Cavill roli opouští.

A aby byla situace ještě zmatenější, tak se objevila zpráva, že Ben Affleck se v reakci na odchod Henryho rozhodl vzdát se role Batmana.

To ale není takový šok jako v případě Cavilla. Affleck měl původně režírovat, napsat a zahrát si v sólovce Batmana, ale nakonec se režie vzdal a později se začaly šířit zvěsti, že nebude ve filmu ani hrát.

Oficiálně to potvrzeno nebylo, ale některé zdroje mluví o tom, že Cavillův odchod byl inspirací k tomu, aby se i Affleck rozhodl udělat tečku za svou kariérou Temného rytíře.

Informaci o odchodu Bena přinesl redaktor Forbesu Mark Hughes, který připomenul, že to není oficiální vyjádření Warner Bros., ale je si hodně jistý tím, že Affleck dál Batmana hrát nehodlá.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat