Tak to je docela šok, Henry Cavill nebude dál hrát Supermana

AKTUALIZOVÁNO: Vyjádřila se manažerka Henryho.

AKTUALIZACE:

K situaci se vyjádřila manažerka Henryho Dany Garcia, která zveřejnila následující tweet:

"Buďte v klidu, kápě stále visí v jeho šatníku. Warner Bros. a my jsme byli a dál jsme partnery, pokud jde o vývoj DC Universe. Dnes očekávejte vyjádření WB."

To se také objevilo a jak se dalo čekat, tak není vůbec konkrétní:

"Přestože nebylo uděláno žádné rozhodnutí, pokud jde o následující filmy Superman, vždy jsme chovali velký respekt k našemu skvělému vztahu s Henrym Cavillem a to se nezměnilo."

Původní článek:

Už poměrně dlouho se řeší to, zda bude Ben Affleck dál ztvárňovat Batmana. Ale oficiální stanovisko zatím nemáme, stále se vyčkává na vyjádření.

Naopak, jako blesk z čistého nebe přišla zpráva, že Henry Cavill dál nebude Supermanem ve filmech od DC.

Údajně k odchodu Cavilla mělo dojít během vyjednávání o jeho cameu v chystané komiksovce Shazam!. Ale protože bude natáčet seriál Witcher, nebylo možné to vyřešit a nakonec to skončilo tak, že se Henry rozhodl vzdát role Supermana úplně (jiné zdroje ale tvrdí, že Warner Bros. stojí za tímto rozhodnutím).

Společnost údajně neplánuje v blízké budoucnosti další film se Supermanem, místo toho bude věnovat pozornost jiným projektům (například Supergirl).

A podle některých zdrojů odchod Henryho společnost až tolik netrápí, protože přirovnává roli Supermana k postavě Jamese Bonda, kterou si zahrála hromada herců.

Mluví se také o tom, že Warner Bros. chce sérii Superman restartovat, protože některé z předchozích projektů nebyly zrovna ideální. A odchod Cavilla k tomu dává příležitost.

Bude vám Henry jako Superman chybět?


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat