Představitel Draxe označil chování společnosti Disney za nechutné. Je ochoten odejít z filmů Strážci Galaxie?

Co on na to?

Poté, co by vyhozen tvůrce Guardians of the Galaxy James Gunn za deset let staré vtipy na Twitteru, jedním z jeho mnoha podporovatelů se stal i Dave Bautista (Drax). A ozývá se opravdu často a hlasitě.

A nepřekvapivě o sobě dal vědět i nyní, protože se zdálo, že Disney uvažuje o znovupřijetí Gunna, ale později se objevily zprávy, že k tomu zřejmě nedojde.

Dave se k chování Disneyho vyjádřil na Twitteru, když byl tázán na to, zda má nějaké plány, pokud Disney Jamese nepřijme:

"Udělám to, k čemu jsem smluvně zavázán, ale Guardians bez Jamese Gunna nejsou tím, k čemu jsem se upsal. GOTG bez Jamese Gunna prostě nejsou GOTG. Je to také pěkně nechutné pracovat pro někoho, kdo podporuje pomlouvačnou kampaň fašistů #kybernacistů. To je to, jak to cítím."

Nutno poznamenat, že Dave je rozhodně odvážný. Jeho herecká kariéra není ještě úplně rozjetá, ale už se nebojí vystupovat proti společnosti, která vlastí minimálně půlku Hollywoodu.

Na jedné straně je fajn vidět, že je loajální, na té druhé se vzteká asi až moc a asi to nepůsobí dobře na potenciální zaměstnavatele.

Jasné je zatím to, že ho uvidíme ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) a zřejmě i ve třetích Strážcích Galaxie, na které má smlouvu. Co bude pak? To zatím těžko říct.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat