Stan Lee už dál nebude chodit na autogramiády

Není divu.

Stan Lee je sice na svůj věk čipera (je mu 95 let), ale nedávno jeho fandy (a že jich není málo) vyděsilo video, kde už nebyl skoro schopen se podepsat.

Lidé tak nadávali, že je "zneužíván" kvůli podobným akcím, aniž by organizátory trápilo jeho zdraví. Ale to už dál pokračovat nebude. Prozradil to jeden ze Stanových spolupracovníků Jonathan Bolerjack:

"Aby bylo jasno, Stan na 100 % nebude dělat žádné akce/veřejné autogramiády. V několika posledních letech byl jeho zdravotní stav ohrožen lidmi a to kvůli zisku a tomu je konec. I jeho soukromé autogramiády budou pozastaveny a to na měsíc, dokud se Stanův život nevrátí do normálu a nebudou prověřeny dohody o autogramiádách, které byly uzavřeny lidmi, kteří byli v minulosti zapojeni do Stanova života. Stejně jako tento týden, Stan podepíše velmi malé množství předmětů týdně a to v soukromí... Tohle se ukazuje být frustrující pro některé lidi, kteří byli zvyklí na to, že Stan podepisoval stovky (a někdy tisíce) komiksů každý den, nicméně mám obavy o Stanovo zdraví a jeho přáním je, že chce podepisovat to, co sám uzná za vhodné, tak jak to mělo vždy být."

Rozhodně správné rozhodnutí, co říkáte? Udělat ze Stana "automat na podpisy" prostě nebylo správné.


Zdroj: BleedingCool
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat