Jsme až moc citliví, reaguje na vyhazov Jamese Gunna hvězda Strážců Galaxie 2

Má pravdu, předsedo.

Přestože to chvíli vypadalo nadějně, objevily se informace, že Disney nemá v žádném případě v plánu vzít zpět Jamese Gunna, tvůrce Guardians of the Galaxy.

Ten byl vyhozen poté, co se objevily asi deset let staré vtipy, které byly docela drsné. Ovšem, na podporu filmaře se zvedla obrovská vlna podpory.

Petici na jeho znovupřijetí podepsaly sta tisíce lidí a ozvali se také marvelovští i nemarvelovští herci a tvůrci.

Nakonec ale vyšlo najevo, že bez ohledu na zprávy o tom, že Disney zvažuje opětovné přijetí Gunna, není to pravda, protože jeho drsné tweety jsou v rozporu s jejich prorodinnou image.

Ovšem, fandové se stále nevzdávají a ozval se například i Kurt Russell, který ve druhých Strážcích Galaxie (2017) ztvárnil živoucí planetu Ego:

"Je to smutné. Ale je to součástí toho, jak to teď je. Ale myslím si, že jsme se stali až příliš citlivými nebo možná někteří ze špatných lidí. Musíte si uvědomit, že když jste ve světě jako komik, autor, jakkoliv testujete hranice, snažíte se najít něco, co vede k něčemu, co svět miluje, což jsou Guardians of the Galaxy. Má nádherné srdce a nádhernou mysl. Doufám, že mu bude odpuštěno."

Spousta lidí si myslí, že žádné odpuštění ani není nutné, ale Disney je bohužel jiného názoru.


Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat