Fandové Star Treku zbystřete, chystá se nová série, ve které si zahraje Patrick Stewart

Paráda.

S ohledem na to, že je nová série Star Trek: Discovery úspěšná, se CBS nepřekvapivě rozhodlo, že posvětí vznik dalšího seriálu Star Trek a pozor, vrátí se v něm Patrick Stewart jako kapitán Jean-Luc Picard.

Herec k tomu poznamenal:

"Vždy budu pyšný na to, že jsem součástí 'Star Trek: The Next Generation,' ale když jsme dotočili poslední film na jaře roku 2002, měl jsem pocit, že můj čas se Star Trekem přirozeně skončil. Proto je pro mě neočekávaným, ale milým překvapením, že jsem nadšený a svěží díky návratu k Jean-Luc Picardovi a k průzkumu nových míst. Hledat pro něj nový život, když jsem si myslel, že je jeho život u konce. V posledních letech, bylo pokorné slyšet spoustu příběhu o tom, jak 'The Next Generation" přinesla lidem útěchu, když seriál viděli v těžkých časech jejich životů a bylo milé slyšet, že příklad Jean-Luca mnohé inspiroval, aby kráčeli v jeho stopách, věnovali se vědě, objevování a vedení. Cítím, že jsem připraven vrátit se ze stejného důvodu - kvůli výzkumu a zkušenosti, která bude uklidňující a obnoví světlo, kterým může být v těchto často temných časech. Těším se na to, až budu pracovat s brilantním kreativním týmem ve snaze přinést svěží, neočekávaný a trefný příběh opět k životu," okomentoval to Patrick.

Na seriál dohlédne jako producent Alex Kurtzman, který má na starosti i Star Trek: Discovery. Zatím ale není jasné, kdy se nové série dočkáme. Nicméně se ví, že to bude opět přes streamovací službu CBS Access.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat