Chaos. Jedny zdroje tvrdí, že Disney už Gunna nechce, jiné, že bude režírovat novou marvelovku a další, že přejde k DC

Zmatky nad zmatky.

Nedávno se představitel Draxe Dave Bautista nechal slyšet, že pokud nebude použit scénář Jamese Gunna ke třetím Strážcům Galaxie, pak požádá o to, aby ve filmu nebyl, byl přeobsazen nebo vystřižen.

První verze scénáře už je hotová, ale chvíli poté, co ji Gunn dopsal, byl vyhozen za své zhruba deset let staré tweety.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL DRAXE NECHCE HRÁT VE TŘETÍCH STRÁŽCÍCH GALAXIE, POKUD NEBUDE POUŽIT SCÉNÁŘ JAMESE GUNNA

Bylo tak otázkou, zda se Disney zbaví i scénáře, aby měl James s filmem, co nejméně společného. Oficiální oznámení sice nepadlo, ale podle zákulisních zdrojů se Disney rozhodl scénář od Gunna nepoužít.

Tím pádem by to ale znamenalo nejen potenciální odchod Davea Bautisty, ale také výrazné zdržení. Sice zatím nebylo řečeno, kdy přesně by měl mít film premiéru, ale počítalo se s rokem 2020.

Jenže to bylo v době, kdy měl Disney k dispozici jak režiséra, tak scénář. Teď nemá režiséra a zřejmě bude chtít nový scénář. To znamená zpoždění minimálně v řádu měsíců. Sice by se i tak dala stihnout premiéra v roce 2020, nicméně by to bylo jen tak tak. Tím pádem se očekává, že by se třetí Guardians of the Galaxy mohli objevit později.

Nicméně, chvíli poté, co se se začaly šířit informace o tom, že Disney scénář nepoužije, jiné zdroje začaly tvrdit, že ho společnost nejen využije, ale také svěří Gunnovi režii zatím neupřesněného marvelovského filmu (neměli by to být ale další Strážci), ze kterého by se mohla vyklubat celá série.

A aby toho nebylo málo, tak se vyrojily zvěsti, že o Gunna projevila zájem společnost Warner Bros., která dohlíží na DC filmy.

Kde je pravda? To vám aktuálně nikdo oficiálně nepotvrdí. Jediné, co je jasné je to, že je tu slušný informační chaos.

Zdroj: Twitter, THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat