Jak velký skok do budoucnosti nás čeká v deváté řadě The Walking Dead?

Prozradil to jeden z herců.

Už není tajemstvím, že mezi osmou a devátou řadou Živých mrtvých bude časový skok. Ale zatím jsme mohli jen hádat, jak velký bude. Teď to prozradil Tom Payne (Jesus):

"Myslím, že k čemu teď dojde, se bude odehrávat rok a půl poté, co vše skončilo... To, co se teď stane je, že opravdu uvidíte, jaké jsou silné stránky jednotlivých komunit. Všichni se musí vrátit k základům... Farmáři jsou opravdu užiteční. To byla silná stránka Hilltopu. Pěstovali různé věci a a pečovali o zvířata, takže si tato komunita může vést lépe, než jiné komunity. To, co se děje uvnitř komunit v tuhle chvíli a kdo potřebuje pomoc od koho a co potřebujeme od jiných komunit a co jiné komunity potřebují od nás. A vrátili jsme zpět k velmi starému směnnému obchodu uvnitř skupin. V prvních epizodách této řady zjistíme, že si někteří lidé povedou lépe než jiní."

Upřímně doufám, že se první díly nebudou zabývat jen tím, jak jednotlivé skupiny hospodaří, ale dojde také na pořádnou akci. S největší pravděpodobností by se měli objevit Whisperers v čele s Alphou, tak snad i jim bude věnována pozornost.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat