Vyhození Jamese Gunna byla chyba, prohlásil tvůrce Thanose. To, že ho lidé hájí je nechutné, poznamenala herečka

Dva různé názory.

Hollywoodem stále ještě otřásá to, že Disney vyhodil tvůrce Strážců Galaxie Jamese Gunna kvůli drsným tweetům z let 2009 až 2012.

Ovšem, Disneyho možná zaskočilo, že se proti tomu zvedla vlna nevole (dokonce vznikla petice, která žádá jeho znovupřijetí).

SOUVISEJÍCÍ: 200 000 TISÍC LIDÍ VČETNĚ HEREČKY Z HELLBOYE ŽÁDÁ MARVEL, ABY VZAL ZPĚT JAMESE GUNNA

Dalším, kdo je proti tomuto rozhodnutí, je Jim Starlin, který spoluvytvořil postavu Thanose:

"Ano, Gunnovy deset let staré tweet byly nevkusné a hloupé, ale očividně byly míněny jako hloupá provokace, než aby se někoho zastával. Celý povyk kolem nich byl jasně vytvořen dvěma sekyrníky ze stanice Breitbar, Johnem Noltem a Mikem Cernovichem v reakci na to, že byla vyhozena Roseanne Barr kvůli jejím opakovaným nenávistným a rasistickým tweetům. Musím v tomto případě souhlasit s Davem Bautistou. Disney přijal argument míchající jablka s hruškami a udělal zatraceně špatné rozhodnutí."

Jak asi víte, Dave Bautista (Drax) se Jamese Gunna zastal (celý článek).

Ne všichni ale souhlasí s podporou, které se Gunnovi dostává. Například zmíněná Roseanne Barr, která byla vyhozena ze sitcomu Roseanne poté, co měla před několika měsíci rasistické poznámky na Twitteru, je doslova znechucena z toho, že je tolik lidí na Jamesově straně:

"Jsem znechucena, když vidím podporu pedofilních vtípků Jamese Gunna od těch stejných lidí, kteří mě dali na černou listinu za vtip, kterému ani nerozuměli."

Roseanne napsala o Obamově poradkyni Valerie Jarrett:

"Muslimské bratrstvo & planeta opic měly dítě."

Rozhodnutí o tom zda, má herečka právo být naštvaná kvůli tomu, že se Gunn dočkal obhajoby, nechám na vás.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat