Režisér prvních dvou dílů Avengers je rád, že nerežíroval trojku. Neví, co by si počal s Thanosem

Joss Whedon ocenil práci bratří Russoových.

První dva díly Avengers měl na starosti šikovný Joss Whedon, ale třetí a čtvrtý díl obstarali jiní tvůrci a to bratři Russoové. A Jossovi to rozhodně nevadí, protože si není jistý, co by si počal se záporákem Thanosem (Josh Brolin), který měl výraznější roli právě až v Avengers: Infinity War (2018):

"Miluji Thanose. Miluji jeho apokalyptickou vizi, jeho milostnou aféru se smrtí. Miluji jeho sílu. Ale opravdu tomu nerozumím. Má spoustu moci a v komiksech byl skvělý. A já na to, Thanos je ultimátní marvelovský padouch! A já na to, popravdě nevím, co bych s Thanosem udělal. Takže se mi opravdu líbilo, co s ním (bratři Russoové, pozn. redakce) udělali a myslím si, že Josh Brolin zaválel. A odvedli vynikající práci s tímto výkonem na plátně. A nebylo to tak, že by existovala spoustu směrů, kterými se vydat. Já na to, zvládnu to s Ultronem, dám si pauzu na čtyři roky a pak se vrátím na premiéru. Což jsem udělal! Bylo to skvělé!"

Joss Whedon na moment "přeběhl" k DC, kde dokončil Justice League (což nevyšlo úplně ideálně), ale pak spolupráce s Warner Bros./DC skončila, přestože měl Whedon pracovat na sólovce Batgirl.

To už dál neplatí a Joss se vrací do televize se sci-fi seriálem The Nevers.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat